Terrasdak voor comfort

Maak uw buitenruimte comfortabel. Onze vouwdoeken zijn op maat gemaakt voor uw overkapping. Uitbreidbaar met screens, led verlichting en uitschuifbaar. Door de flexibiliteit die de vouwdoeken met zich meebrengen kan u altijd genieten van een plaats in de zon of juist in de schaduw. De vouwdoeken bieden bescherming tegen regen en wind. Kom langs in de showroom zodat we u de verschillende systemen kunnen demonstreren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

10 + 4 =

De vouwzonwering zorgt voor schaduwrijke koelte op momenten dat de zon schijnt en beschermt tegen schadelijke UV straling. Als het regent, leidt het strak gespannen doek, het water gecontroleerd naar het afvoersysteem aan de voorzijde. Vouwdoek met goot en waterafvoer kunnen t/m windkracht 8 uit blijven staan.

Screens

Uw comfortabele vouwzonwering kunt u uitbreiden met screens tegen zon en wind. Met energie besparende led-verlichting zorgt u ‘s avonds voor een gezellige sfeer op uw terras.

Ledverlichting

Met energiebesparende led-verlichting zorgt u ‘s nachts voor een gezellige sfeer op uw terras. Met heaters en screens wordt het een comfortabele leefplek.

Schuifpanelen

Met glazen schuifpanelen profiteert u van extra bescherming tegen weer en wind. U verlengt het buiten seizoen en het uitzicht en buitengevoel blijft.

Half open

Spelen met zon en schaduw.

Volledig in de zon

Van schaduw naar volledig in de zon op uw loungehoek.

Schuifpanelen

Met glazen schuifpanelen profiteert u van extra bescherming tegen weer en wind. U verlengt het buiten seizoen en het uitzicht en buitengevoel blijft.

Kom naar onze showroom!

Uw eigen overkapping, dat wordt genieten! In onze showroom kan u alle verschillende mogelijkheden bekijken voor uw terrasoverkapping. Zo zijn er tal aan flexibele mogelijkheden zodat u kan inspelen op elke weersverandering, maar ook vaste mogelijkheden zodat u op elk moment kan genieten van de overkapping. Basjes Overkappingen heeft een grote showroom waar u de verschillende mogelijkheden kan bekijken. Onder andere hebben we voorbeelden van aluminium overkappingenvouwdoeken, schuifdaken, tuinkamers, glaswanden en nog veel meer.

We zien u graag in onze showroom in Wieringerwerf, we ontvangen u gastvrij met een kopje koffie en vakkundig advies. Of heeft u nu al vragen? Bel of mail ons dan gerust.