Tuinkamers – Het echte buitenleven

Volledige tuinkamers met overkappingen voor liefhebbers van design. Uw tuinkamer met rondom glas en daardoor de beleving van het buiten zijn. Uw keuze uit vaste glazen wanden of schuifpuien of (wegdraaibare) schuifpanelen. Zo is er voor elke tuin een tuinkamer op maat. Kom voor meer inspiratie langs in onze showroom in Wieringerwerf!

Vrijblijvende offerte aanvragen

11 + 2 =

Grote keuze

Grote keuze uit vaste glazen wanden, schuifpuien, schuifpanelen en wegdraaibare schuifpanelen. Uitzicht bepaalt de beleving op uw terras. Glas en nog eens glas, maar toch blijft het buitengevoel.

Schuifpanelen

Schuifpuien behoren ook tot een van de vele mogelijkheden. Speciaal voor de’ overkappingen niet geissoleerd maar wel winddicht en afsluitbaar.

Tuinkamer

Ook in uw tuinkamer met rondom glas, bent u met zonwering op het dak of zonwering onder het dak zeker van schaduw en comfort. Ook met verticale zonwering rondom bent u zeker van schaduw en aangenaam vertoeven.

Even geen glas

Even geen glas door eenvoudig het glas weg te schuiven maakt u van uw tuinkamer een overkapping. Er zijn zoveel mogelijkheden.

Andere tuinkamers

Ook tuinkamers zijn: LAMELLEN OVERKAPPINGEN met rondom screens of schuifpanelen. VOUWDAKEN met schuifpanelen of vaste glazen wanden of screens. GLAZEN SCHUIFDAKEN met allerlei onderbouw elementen, zoals bij bovenstaande overkappingen.

Kom naar onze showroom!

Uw eigen overkapping, dat wordt genieten!
Kom naar onze showroom in Wieringerwerf, we ontvangen u gastvrij met een kopje koffie en vakkundig advies.