Schuifdaken voor uw terras – Het echte buitenleven

Met een terrasoverkapping met schuifbare panelen speel je flexibel in op alle weersomstandigheden. Zo kan u in de voor- & najaar heerlijk nagenieten van de zon. Mocht het in de zomer te warm worden dan kunnen de schuifbare panelen opengezet worden voor extra frisse lucht mocht het te warm worden. De flexibele panelen zijn ideaal voor iedereen die op elk moment en vooral in elk jaargetijde wilt genieten van de zonnestralen, maar vergeet ook niet een vroege of late barbecue in het jaar waarbij u dan alsnog heerlijk buiten kan zitten.

Vrijblijvende offerte aanvragen

3 + 8 =

Met deze schuifbare terrasoverkapping speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. In onze video is goed te zien hoe dit werkt.

Kom eens langs in onze showroom om zelf te zien hoe onze producten werken.

Schuifbare terrasoverkapping

Met deze schuifbare terrasoverkapping speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt het open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen.

Gepatenteerde schuifbare overkapping

Met deze gepatenteerde schuifbare overkapping met veiligheidsglas speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. De Vitello-flex® als overkapping van tuin- en dakterras, balkon of aanbouw. Zo creëert u een comfortabele buitenruimte, om langer buiten te genieten.

Vitello-flex®

De schuifbare terrasoverkapping van Vitello-flex® is ingedeeld in segmenten, gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Elk segment kan met een bedieningsstok soepel en licht worden open geschoven. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras. Ook in elektrische uitvoering leverbaar.

De Vitello-flex® schuifbare terrasoverkappingen worden op maat gemaakt en kunnen grote oppervlaktes overkappen. Voor de aluminiumconstructie kunt u kiezen uit verkeerswit, aluminium grijs en ivoor, maar tegen een meerprijs is elke RAL-kleur mogelijk.

Voor meer luxe en comfort kan de Vitello-flex® worden uitgebreid met verschillende opties. Denk hierbij aan boven- of onderliggende zonwering, verlichting en terrasverwarming. En met vaste of beweegbare zijwanden, of aan de voorzijde, breidt u uw overkapping uit tot een luxe tuinkamer. Om van vroeg tot laat in het seizoen comfortabel van uw buiten zijn te genieten.

Kom naar onze showroom!

Uw eigen overkapping, dat wordt genieten! In onze showroom kan u alle verschillende mogelijkheden bekijken voor uw terrasoverkapping. Zo zijn er tal aan flexibele mogelijkheden zodat u kan inspelen op elke weersverandering, maar ook vaste mogelijkheden zodat u op elk moment kan genieten van de overkapping. Basjes Overkappingen heeft een grote showroom waar u de verschillende mogelijkheden kan bekijken. Onder andere hebben we voorbeelden van aluminium overkappingenvouwdoeken, schuifdaken, tuinkamers, glaswanden en nog veel meer.

We zien u graag in onze showroom in Wieringerwerf, we ontvangen u gastvrij met een kopje koffie en vakkundig advies. Of heeft u nu al vragen? Bel of mail ons dan gerust.