Schuifdaken voor uw terras – Het echte buitenleven

Vrijblijvende offerte aanvragen

10 + 13 =

Met deze schuifbare terrasoverkapping speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt een open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen. In onze video is goed te zien hoe dit werkt.

Kom eens langs in onze showroom om zelf te zien hoe onze producten werken.

Schuifbare terrasoverkapping

Met deze schuifbare terrasoverkapping speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. Bij zonnig en warm weer zorgt het open dak voor frisse lucht, en met een gesloten dak bent u beschut tegen wind en regen.

Gepatenteerde schuifbare overkapping

Met deze gepatenteerde schuifbare overkapping met veiligheidsglas speelt u flexibel in op alle weersomstandigheden. De Vitello-flex® als overkapping van tuin- en dakterras, balkon of aanbouw. Zo creëert u een comfortabele buitenruimte, om langer buiten te genieten.

Vitello-flex®

De schuifbare terrasoverkapping van Vitello-flex® is ingedeeld in segmenten, gemaakt van gelaagd veiligheidsglas. Elk segment kan met een bedieningsstok soepel en licht worden open geschoven. Zo reguleert u de temperatuur en de hoeveelheid zon op het terras. Ook in elektrische uitvoering leverbaar.

De Vitello-flex® schuifbare terrasoverkappingen worden op maat gemaakt en kunnen grote oppervlaktes overkappen. Voor de aluminiumconstructie kunt u kiezen uit verkeerswit, aluminium grijs en ivoor, maar tegen een meerprijs is elke RAL-kleur mogelijk.

Voor meer luxe en comfort kan de Vitello-flex® worden uitgebreid met verschillende opties. Denk hierbij aan boven- of onderliggende zonwering, verlichting en terrasverwarming. En met vaste of beweegbare zijwanden, of aan de voorzijde, breidt u uw overkapping uit tot een luxe tuinkamer. Om van vroeg tot laat in het seizoen comfortabel van uw buiten zijn te genieten.

Kom naar onze showroom!

Uw eigen overkapping, dat wordt genieten!
Kom naar onze showroom in Wieringerwerf, we ontvangen u gastvrij met een kopje koffie en vakkundig advies.