Glazen wanden voor uw overkapping

Glazen wanden geven een optimale beschutting onder uw overkapping. Bij ons heeft u onder meer keuze uit schuifwanden, wegdraaibare schuifwanden, schuifpuien en vaste wanden. Meestal van glas, maar we kunnen u ook voorzien van mat glas, aluminium of screens als alternatieve oplossing. Breng eens een bezoek aan onze showroom in Wieringerwerf om zelf onze producten te kunnen ervaren.

Vrijblijvende offerte aanvragen

9 + 1 =

Glaswanden

Glazen wanden, geven een optimale beschutting onder uw overkapping. Keuze uit: *schuifwanden – *wegdraaibare schuifwanden *schuifpuien – *vaste wanden – *screens

Schuifpanelen

Schuivende panelen, schuiven langs elkaar, naar links of naar rechts. Elk paneel dat u open schuift, neemt automatisch het volgende paneel mee. De terras beglazing van Sunflex schuift soepel door de speciale loopwagens met bijzondere lagers. Daar heeft u heel lang plezier van.

Wegdraaibare schuifpanelen

Er zijn ook wegdraaiende schuifpanelen, van Sunflex, dan wordt het pakket anders geparkeerd. Tegen de muur, binnen- of buiten de overkapping.

Vaste wanden en spiekozijnen

Waar een beweegbare wand niet noodzakelijk is, zijn er vaste wanden. Met glas om het uitzicht optimaal te houden, maar het kan ook een vaste wand worden met een andere vulling dan glas, b.v. volkern kunststof, of aluminium schutting delen, of mat glas. Wij laten u graag alle mogelijkheden zien en geven advies voor een optimaal resultaat..

Screens met zichtvenster

Screens tegen wind en regen zijn ook een optie. Anders dan glas, het is maar net hoe u deze leefplek wilt gebruiken. Er zijn ook screens met zichtvensters. Screens kunnen ook samen met een glazen wand, dan is het screen een zonwering die b.v. de lage zonnestand weert vanuit het westen.

Schuifpui

Speciale schuifpui voor overkappingen Een schuifpui heeft profielen om het glas heen, dat geeft een andere beleving dan de schuifbare panelen. Een schuifpui is meer winddicht, en goed afsluitbaar. Voorzien van helder veiligheidsglas. Zeker het overwegen waard.

Schuifpui, spie en rechtkozijn

Uitgebreid advies en toelichting over de verschillende mogelijkheden.

Vaste wand en spie kozijn

De meest wanden passen ook onder de overkappingen met een dak van vouwdoek of een lamellen dak. Ook onder een bestaandenoverkapping of veranda, van hout of aluminium, zijn deze wanden een perfecte oplossing voor een comfortabel leefplek.

Kom naar onze showroom!

Uw eigen overkapping, dat wordt genieten! In onze showroom kan u alle verschillende mogelijkheden bekijken voor uw terrasoverkapping. Zo zijn er tal aan flexibele mogelijkheden zodat u kan inspelen op elke weersverandering, maar ook vaste mogelijkheden zodat u op elk moment kan genieten van de overkapping. Basjes Overkappingen heeft een grote showroom waar u de verschillende mogelijkheden kan bekijken. Onder andere hebben we voorbeelden van aluminium overkappingenvouwdoeken, schuifdaken, tuinkamers, glaswanden en nog veel meer.

We zien u graag in onze showroom in Wieringerwerf, we ontvangen u gastvrij met een kopje koffie en vakkundig advies. Of heeft u nu al vragen? Bel of mail ons dan gerust.