Bijproducten

Met deze accessoires bengt u nog meer sfeer aan uw overkapping. Er zijn verschillende opties, hieronder vindt u een overzicht.

Zonwering en overkappingen

Een glazen overkapping is in het vroege voorjaar en het late najaar een heerlijke plek om op uw terras te zitten. Het glas versterkt de zonnewarmte, die onder de overkapping blijft hangen. Hartje zomer als de zon hoog staat, en u heeft onder- of bovenzonwering dan blijft het aangenaam vertoeven op uw terras. Het zonnescherm beschermt u ook tegen zonnestraling.

Zonwering met extensie

Om ook de voorzijde meer in de schaduw te zetten is een serrezonwering met extensie een mogelijkheid.

Profielkleur

Profielen in kleur van de overkapping. Het is fraai om de profielen van de zonwering in dezelfde kleur te kiezen als de overkapping. Het is een mooi geheel. De doeken van de zonwering zijn van en de hoogste kwaliteit. Licht- en warmtewerend, maar niet verduisterend.

Doekkleuren

Kies een kleur die bij het terras, en de overkapping past. De doekkleur van uw vouwdoek heeft qua sfeer ook invloed op uw interieur U geniet van de schaduw, maar heeft nog voldoende daglicht onder uw overkapping.

Windschermen en overkapping

Het waait vaak, en dan zit u niet meer ontspannen onder uw overkapping. Soms wilt u ook uit het zicht en uit de wind zitten, daar zijn diverse oplossingen voor. Oprolbare windschermen met zonnescherm- of screen doek.

Windscherm voor elk terras of balkon

Ook met een knikarmscherm boven uw terras, wilt u uit de wind zitten. Daar kan een oprolbaar windscherm een prima oplossing zijn.

Zonwering en windwering

Een windvast screen houd de wind tegen en geeft de gewenste privacy. U heeft geen inkijk, maar wel uitsteken uitzicht. E.a afhankelijk van de doek kleur, wij geven graag advies en toelichting hierover.

Terrasverwarming

Wordt het iets te koel om buiten te zitten onder het schuifdak dan is de infrarood terrasverwarming een prima oplossing. Waarom zou u een mooie avond afbreken omdat het te koud wordt? Schakel de infrarood terrasverwarming in, en al na 2 seconden voelt u hoe een behaaglijke warmte zich verspreidt over het terras.

Ook in uw tuinkamer

Infrarood lampen zijn er in vele uitvoeringen en ook een optie voor in uw tuinkamer. De buitenmantel is ook een belangrijk onderdeel voor het behoud van de Philips Nen lampen, die maar liefst 5000 branduren hebben. Wij vertellen u daar graag meer over, er zijn ook lampen die minder rood kleuren, en elementen die helemaal geen kleur geven, maar wel dezelfde comfortabele stralingswarmte. Kom naar de showroom, of bel ons voor meer informatie!

Terras verlichting

Als het te donker wordt, schakelt u gewoon de verlichting in. De slanke lichtlijst, voorzien van led spots, zet uw terras in een romantisch licht. Eventueel kunt u kiezen voor dimbare led spots. Deze lichtlijsten kunt u ook aanbrengen onder bestaande zonwering of overkappingen.

Extra verlichting

Voor vouwdaken, pergola zonwering en lamellen daken hebben we speciale oplossingen. Vouwdaken hebben geïntegreerde verlichting in de baleinen, pergola zonwering ingebouwde spots in de liggers, en bij lamellen daken is de verlichting geïntegreerd in de lamellen of onder de buitenste profielen. Wordt het donker dan heeft u mooi sfeerverlichting onder de overkapping.

Kom naar onze showroom!

Uw eigen overkapping, dat wordt genieten! In onze showroom kan u alle verschillende mogelijkheden bekijken voor uw terrasoverkapping. Zo zijn er tal aan flexibele mogelijkheden zodat u kan inspelen op elke weersverandering, maar ook vaste mogelijkheden zodat u op elk moment kan genieten van de overkapping. Basjes Overkappingen heeft een grote showroom waar u de verschillende mogelijkheden kan bekijken. Onder andere hebben we voorbeelden van aluminium overkappingenvouwdoeken, schuifdaken, tuinkamers, glaswanden en nog veel meer.

We zien u graag in onze showroom in Wieringerwerf, we ontvangen u gastvrij met een kopje koffie en vakkundig advies. Of heeft u nu al vragen? Bel of mail ons dan gerust.