Langer buiten leven – Aluminium terrasoverkappingen

Aluminium terras overkapping, passend bij uw huis. Wij hebben voor elke tuin, terras of veranda een geschikte oplossing als u op zoek bent naar een aluminium overkapping. Zo kunt u de overkapping met glas of polycarbonaat laten uitvoeren en de zijwand met glas om zo optimaal tegen de wind en regen beschermd te zijn. Verlichting, terrasverwarming en extra mogelijkheden kunnen wij ook leveren. Maak eens een vrijblijvende afspraak bij onze showroom om inspiratie op te doen. Zo kunnen we alvast meedenken met uw plannen.

Vrijblijvende offerte aanvragen

14 + 6 =

Zonwering onder de overkapping

Overkapping met glas, zonnescherm eronder en een oprolbaar windscherm voor meer comfort.

Vaste zijwand

Overkapping met dak van glas of polycarbonaat met een vaste zijwand van glas. Geen last van de wind.

Zonnescherm en screen

Een screen aan de voorzijde tegen lage zon en ook geheel naar beneden tegen wind. Het speciale screendoek in allerlei kleuren toch doorzicht naar de tuin en windvast. Een zonnescherm op de overkapping is ook mogelijk.

Terrasoverkapping

Voor meer luxe en comfort kan de overkapping altijd later nog uitgebreid worden met verschillende opties. Denk hierbij aan boven- of onderliggende zonwering. Verlichting en terrasverwarming. En met mogelijk glazen wanden welke vast of verschuifbaar zijn, zodat u uw overkapping kan uitbreiden tot een luxe tuinkamer. Om van vroeg tot laat in het seizoen comfortabel van buiten zijn te genieten.

Kom naar onze showroom!

Uw eigen overkapping, dat wordt genieten! In onze showroom kan u alle verschillende mogelijkheden bekijken voor uw terrasoverkapping. Zo zijn er tal aan flexibele mogelijkheden zodat u kan inspelen op elke weersverandering, maar ook vaste mogelijkheden zodat u op elk moment kan genieten van de overkapping. Basjes Overkappingen heeft een grote showroom waar u de verschillende mogelijkheden kan bekijken. Onder andere hebben we voorbeelden van aluminium overkappingenvouwdoeken, schuifdaken, tuinkamers, glaswanden en nog veel meer.

We zien u graag in onze showroom in Wieringerwerf, we ontvangen u gastvrij met een kopje koffie en vakkundig advies. Of heeft u nu al vragen? Bel of mail ons dan gerust.